Proizvođač

Sustav IB.TAHO je autorsko djelo vlasnika tvrtke INTER-BIZ, Informatičke usluge, Varaždin – Hrvatska

INTER-BIZ, Informatičke usluge, Varaždin

Osim konkretnog sustava, tvrtka je proizvela veći broj specijaliziranih sustava, pri čemu je dio sustava namijenjen sličnim korisnicima kao i IB.TAHO – cestovnim autoprijevoznicima i autobusnim tvrtkama. Osnovna djelatnost tvrtke je izrada specijaliziranih programskih rješenje za Windows, Pocket PC, Windows Mobile i Web platforme. Detalji o tvrtki dostupni su na http://www.inter-biz.hr.

Ugovorno, distribuciju sustava IB.TAHO od 2014. obavlja i partnerska tvrtka MISOFT.

QR barkod s vCard podacima i kontaktima za IB.TAHO: Kontakt podaci - tahograf, IB.TAHO - vCard

USLUGE

Osim što Vam nudimo provjerena programska rješenja, novost u ponudi je i usluga obrade tahografskih podataka – skeniranje i digitalizacija tahografskih listića, prebacivanje i obrada podataka s analognih taholistića i digitalnih kartica vozača u IB.Taho, vođenje evidencije o aktivnostima mobilnih radnika, analiza aktivnosti i detekcija prekršaja, izvještaji i redovna dostava podataka u digitalnom obliku… Uslugu u pravilu odrađuju naše partnerske tvrtke – korisnici posebne inačice sustava IB.TAHO…

Također nudimo usluge savjetovanja – dozvolite da svojim iskustvom u razvoju specijaliziranih programskih sustava doprinesemo lakšem i bržem unaprijeđenju poslovanja vaše tvrtke.

Google mapa