Putni nalozi i lokovožnja

Već godinama, u našoj ponudi je i pomoćni programčić PUTNIK, namijenjen vođenju evidencije putnih naloga i lokovožnje. Radi se o starom, ali provjerenom, rješenju, standardnoj Windows desktop aplikaciji koja omogućava izradu i ispis putnih naloga, pregled i analizu troškova i ispis standardnih obrazaca vezanih uz knjigu putnih naloga odnosno knjigovodstvene potrebe.

Trenutno, postoje dvije inačice programa PUTNIK. Standardna, PUTNIK2 (aktualna inačica 2.31 dostupna je kao Win32 i Win64 aplikacija – dakle, postoji i 32 bitna i 64 bitna verzija programa) omogućava lokalno vođenje evidencije, unutar tvrtke. Radi se o idealnom rješenju za manje tvrtke (profil naših korisnika varira od samostalnih poduzetnika i obrtnika do tvrtki sa stotinjak djelatnika) – cijenom prihvatljivo, trajno rješenje, bez ikakvih ograničenja – nema vremenskih limita korištenja, nema ograničenja na broj korisnika ili vozila, broj naloga ili stavki lokovožnje.
Složenija verzija, PUTNIK3, predstavlja naprednije rješenje – višekorisnički sustav za korištenje unutar lokalne mreže tvrtke – radi se o skupljem i kompleksnijem sustavu – detalje dajemo sukladno zahtjevima potencijalnih kupaca (ukoliko zaključimo da je PUTNIK3 bolje rješenje za tvrtku od “slabijeg” PUTNIK2).

Tijekom listopada 2015., izdana je najnovija inačica, 2.31. u kojoj je provedeno nekoliko bitnih optimizacija (inicijalno popunjavanje baze naloga višestruko ubrzano, baš kao i pregled i analiza evidencije naloga), a i prilagodbe koje su omogućile da se program od sad nudi i u 32 bitnoj i u 64 bitnoj verziji.
Bitno je naglasiti da se radi od 100% kompatibilnim verzijama programa, pa je npr. prelazak na 64 bitni operacijski sustav (i, preporučeno, korištenje 64 bitne (ali, moguće i 32 bitne) verzije programa) trivijalno – svi podaci i pomoćne datoteke su zadržane, jedino se mijenja izvršna datoteka!

Demo verzije programa, uključujući upute za korištenje, dostupne su na sljedećim linkovima:

PUTNIK 2.31, 32 bitWindows x86, 32 bit

PUTNIK 2.31, 64 bitWindows x64, 64 bit

PUTNIK 2.31, Windows x86, 32 bit
PUTNIK 2.31, Windowx x64, 64 bit

Napomena: 32 bitna verzija može se izvršavati kako na starim (Windows XP, Vista) tako i na najnovijim operacijskim sustavima (Windows 7, Windows 8, Windows 10 – 32 i 64 bitne verzije), neovisno o tome radi li se o 32 ili 64 bit OS-ovima! 64 bitna verzija može se izvršavati isključivo na 64 bitnim Windows operacijskim sustavima!

Prodajna cijena je, naprotiv, snižena – na samo 800 kn + PDV.
Obzirom na značajne strukturne promjene, starim korisnicima nadogradnja na 2.31 se nudi po cijeni od 250 kn + PDV.
Kupnjom ili nadogradnjom, dobivate obje verzije, 32 i 64 bit, te koristite po potrebi i željama!

U tijeku je izrada/osvježavanje korisničkih uputa – čim budu dostupne, objavit ćemo ovdje i na službenim stranicama proizvoda (http://www.putninalozi.com)